Om Vallentuna Näringslivsdag 2024

Mötas, skapa relationer, utbyta idéer med andra företagare...

Så gick de första tankarna på en ny Näringslivsdag i Vallentuna när företagare möttes över en lunch i slutet av 2022. Efter pandemiår med nätverkande bakom skärmar längtade vi efter att träffas och känna på det dynamiska nätverkandet igen, där flera samtal kan pågå i ett rum samtidigt.

Och samtidigt… många gånger genom åren har vi hört under olika företagarluncher: ”Att träffas är ju trevligt och så, men när ska vi komma till det som är viktigt? Som vi väl alla är här för? Bottom line!”

För många verksamheter är det en högst väsentlig fråga efter pandemin, och effekterna av krig i Europa, inflation, den i omgångar avstängda Roslagsbanan och höga räntor. Positiva resultat, lönsamhet och andhämtning står högt på önskelistan hos många företagare.

Så låt oss fokusera på ”bottom line”, löpte tanken vidare. Och med det i åtanke bokade vi in talarna, som kommer att fokusera på lönsamhet, försäljning och att navigera i osäkra tider.

Resultat på scenen. Relationer på golvet. Temat ”Relationer och resultat” blev till. Vår förhoppning är att näringslivsdagen, i förlängningen, ger både starka relationer och positiva resultat för varje deltagare.

Under dagen lyfter vi fram företagen i Vallentuna, små som stora. Alla deltagande företag får möjlighet att synas under själva dagen och på hemsidan, fram till sommaren 2024. Samtliga deltagare får också inbjudan till kommunens ”Frukostklubben”, företagarluncher som initieras av lokala företagare samt event som Företagarna i Vallentuna anordnar.

Varmt välkommen till Näringslivsdagen 2024 - en dag där relationer skapas och inspiration, idéutbyte och samtal leder till nya verksamhetsresultat.

Varmt välkommen till Vallentuna Näringslivsdag den 21 september. Boka biljetter idag.

Boka

Arrangörer

I gott samarbete och dialog arrangerar vi tillsammans Vallentuna Näringslivsdag 2024.
Jessica Jäger

Jessica Jäger

Tongivande Kärlek AB
Jessica Jäger är en mångpassionerad entreprenör som alltid har människan i fokus. Oavsett om hon coachar småföretagare i marknadsföring och affärsutveckling, sjunger på bröllop eller leder borgerliga begravningar blandas skratt och gråt. Ingen lämnas oberörd.
Jan Eriksson

Jan Eriksson

Securum
Systemutveckling, IT-miljö och cybersäkerhet. Bred kunskap med lång erfarenhet. Är IT-avdelning för många företag. Lätt att nå och alltid redo att supporta sina kunder på det allra bästa sättet.
 Joakim Lindeborg

Joakim Lindeborg

Vallentuna Nya
Jocke Lindeborg har koll på de kommersiella delarna av en tidning. Men är även uppskattad som skribent. Startade sin karriär inom media på Direktpress. Sedan 2019 vd för Vallentuna Nya.
 Joakim Lindeborg

Uffe Lindeborg

Vallentuna Nya
Uffe Lindeborg har jobbat med lokaljournalistik i Vallentuna i 30 år. Har arbetat med alla tänkbara uppgifter på en tidning, såsom utdelare, annonsproducent, säljare, journalist, grafiker, redaktör och krönikör.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙