Boka plats


Företagsuppgifter

Kontaktperson

Antal biljetter
Våra sponsorer bjuder på inträdet. Däremot tar vi ut en no show-avgift på 395:- exkl. moms per person om du är anmäld och inte kommer.

Bokningsinformation


Boka

Vad ingår?

I biljetten ingår deltagande på Vallentunas Näringslivsdag den 21 september. Vi bjuder på lättare mingellunch vid ankomst och under eftermiddagen serveras kaffe/te och frukt. Alla deltagande företag presenteras på hemsidan vallentuna.info samt på storbildsskärm under näringslivsdagen.

Under dagen lottar vi ut en företagsvärdering (värde 25.000 kr ex.moms) till ett av de företag som dyker upp.
Sponsrat av Ägarskolan.

Inspiration för ett bättre resultat

Företagande handlar om att lösa människors problem - och att gå med vinst. Därför fokuserar vi på relationer och resultat under näringslivsdagen 2023. Du får inspiration, möter framtiden, skapar relationer och utbyter idéer med andra företagare. Vi lovar dig positiv energi, mycket värde och en mötesplats för dig och dina kollegor i Vallentuna.

Avbokning/Överlåtande av biljett

Bokning via hemsidan är bindande men det går bra att ändra namn på deltagande person/-er fram till 3 dagar före evenemangsdatum. Våra sponsorer bjuder på inträdet. Däremot tar vi ut en no show-avgift på 395:- exkl. moms per person om du är anmäld och inte kommer.

Om Vallentunas Näringslivsdag 2023 behöver ställas in på grund av yttre omständigheter kommer biljetten att gälla för ett nytt datum eller en digital version av evenemanget.

Sponsorpaket

Det är tack vare våra sponsorer som vi kan genomföra Vallentuna Näringslivsdag!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙